Örebro här kommer vi!/

“Mjältbrand har konstaterats bland nötkreatur i Kvismarens naturreservat utanför Örebro.” Det är det första jag får upp när jag googlar Örebro. Mjältbrand alltså, och vi som ska på bröllop! Ironiskt “Tills döden skiljer oss åt” blev nu då.

Ikväll åker vi alltså till Örebro. Vår föredetta kollega, och sedermera kära vän ska gifta sig med sitt mest självklara val. Tydligen skall vi ses vid den stora gula kaninen, W sa att det måste vara ett skämt – sen googlade jag – tadaa!

Så än så länge vet vi att i Örebro finns det mjältbrand och en stor gul kanin. Spännande. I Örebro bor även min bästa vän John, trots detta har jag aldrig varit där. Ja, jag är en katastrofal bästa vän, don’t remind me. Nu när jag väl fått rumpan ut är han på andra sidan jorden men då vi ska bo i hans + sambos lägenhet får han vara med på ett hörn ändå.

Jag har ju som bekant efterlyst en klänning till detta event, och kan ni gissa vem som satt inne på guldet? Minna såklart! Så även om det är lite orättvist hann jag norpa en fantabulös klänning från Oddlovin’s sortiment – innan öppning. Ni kommer få se bättre bilder efter helgen såklart, den är perfekt. Så glöm förtusan inte att Oddlovin.com öppnar om bara 14 dagar! Tänk vilken tur man har som har en vän med en egen vintagebutik!

Mina finaste två får såklart följa med! Mulberry massive – don’t hate, participate.

Skovalet blev ju som lite mer komplicerat efter att jag åkte rump-pulka i trappan där i onsdags, men jag ger mina hederliga pistoler en chans ändå. Conversen får följa med också – som plan B aka plan efter 00:30.

Naglarna är fixade, jag tänkte att ifall de skulle missat det kan jag rycka in som “something blue”

Jag, W och Emelie har styrt awsome bröllopspresenter – inga trötta tallrikar här inte! Fast de kan jag ju inte visa än såklart! Däremot kan ni få se min nya tröja – mest för att jag dog lite för mönstret. Hej konsument!

Den (kommer från H&M) får också följa med hur som helst.

Selim och Nea (brudparet) bad förövrigt oss att bifoga en låt vid O.S.A – jag kunde inte välja någon annan än denna. Det är nämligen min och Selims låt. Han är min måne – as seen on my arm.

Jag har lovat mig själv att jag ska läsa ut “Just Kids” innan skolan börjar så då är det perfekt att åka tåg. Den är sjukt bra – däremot har jag inte haft tid att läsa den mer än korta stunder på tunnelbanan. Önska mig lycka till!

Nu drar vi!

/K

I’m off to my friends wedding in Örebro. And this is my packing lol.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s