Louis Vuitton vs tekniken/

Någon gång under den ökända “bratrevolten” 2005-2007 köpte jag denna. 1500 :- för ett iPod fodral. Sjukt värt, eller? En iPod senare kunde jag inte ha den längre då Apple flyttat hörlurs-hålet från mitten till sidan. Både jag och Louis Vuitton stod där strandade av Apples ständiga framfart. Nu vet vi ju bättre – att måtten och modellerna ändras snabbare än fabriken hinner designa (nästan) Idag säljer de dessa som cigarettetuier istället.

Hur som helst har den legat där sedan dess. Jag har inte haft hjärta att sälja den, eller något av alla de andra saker jag köpte i det här tacky mönstret – jag tänker att jag ska spara dem till mina barn – vintage Vuitton haha. Nu är det dock så att jag försökt hitta ett fodral till min iPhone 4 och måtten för den är desamma som den första iPoden. Fas bara utan hörlurar såklart. Det börjar bli akut då skal inte funkar för mig, pajjat mitt andra nu.

Äh hörrni, jag vet inte – vad säger ni? Kan jag rocka denna? Eller vill någon av er köpa den kanske?

/K

During my years of posh revolution (lol) I got this one for a silly amount of money, was able to use it for like two months before I got a new iPod and the headphone-hole was placed to the side instead of in the middle – and suddenly it was useless. Nowadays LV sells them as cigarett pack cases. Thinking I might use it for my iPhone 4, or just sell it to one of you guys! You want it?

 

 

One thought on “Louis Vuitton vs tekniken/

  1. klart du kan rocka den! jag tror du kommer göra folk avis med ditt LV-Iphone-fodral. starta en ny trend liksom – bara det bästa är gott nog för telefonen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s