Morgontipset: Big brows/

Jag minns inte ens när jag slutade noppa mina ögonbryn, men det är bland det bästa jag gjort. Bortsett från att jag egentligen bara har ett (jag separerar det fortfarande i mitten haha) så tackar jag mina tyska gener varje dag för mina bryn. Lathetsfaktorn är skyhög och snygghetsfaktorn maximal. Jag sminkar mig oerhört sällan, men ögonbrynen förstärker jag gärna och ofta – för att det är så himla tjusigt. Så skit i pincetten för bövelen. Be bold!

/K

I love my own – and everyone else who dares – thick eyebrows. Bold is the new black.

One thought on “Morgontipset: Big brows/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s