Post #200


200 inlägg senare är det här världens bästa blogg, tack vare er! Äntligen har jag hittat hem i en domän jag älskar och det märks tänker jag, för ni blir fler och fler för varje dag. Så himla glad är jag för det, ni ger mig så sjukt mycket inspiration att jag ibland inte vet vart jag skall ta vägen med allt jag vill berätta och höra. Tillsammans är vi oslagbara, ett ostoppbart lokomotiv. Världens bästa ligg.

TACK!

/K

This will be my 200th post on this domain and we’re growing whit maximum speed. You guys inspire me to write and listen – like a crazy person. I love it! We’re like an unstoppable train, a great shag.

One thought on “Post #200

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s