Morgontipset: Tentamen x 14 #BerghsPL /

Herregud. Vi har en helt fantastiskt upp-och-ner tentamen som första tentamen denna termin. 14 framtida projektledare som skall pitcha (reklamspråk för att “sälja in”) sig själva. Frågor på det? Fördelen med det är att man har hemskt kul medan man “pluggar” till tentamen – även om det brinner i knutarna.

Speciellt roligt har vi åt gårdagens bästa kort, Cornelia junior borde få någon form av instagram pris för att ha fångat Cornelia seniors uttryck. Ingen vet vad detta handlade om, inte ens Cornelia senior själv. Något som är säkert är att den där mackan var påväg någon annan stans än in i munnen, om än omedvetet.

I’m lovin’ it!

/K

Cornelia junior should win some kind of instagram award for capturing this magical moment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s