Klumpfot #jeffreycampbell/

Minna hade tagit fina bilder från i torsdags när vi var på 118 Second läder, på mig och mina skor bl a. (Den kvällen som kommer gå till historien som den kväll då jag blev presenterad som hennes bästis) Jag är fortfarande nykär i skorna och bodde i dem fyra av fem vardagar förra veckan. Däremot är jag lite sne på att de är i syntetläder – vilket gått mig helt förbi. Lite som Minna sa “att man antar ju att det är äkta för det priset” Fast jag måste ge dem detta: big ups för att både sula och klack pallat både utekvällar och promenader. Jag brukar alltid sula + klacka om innan jag använder dem – men ah, hej student!

Förövrigt vill jag bara förtydliga att 118 Second läder  är en sjukt soft butik, både personalen men framförallt utbudet. Mitt problem hade att göra med externa källor. Tack 118 Second läder för att vi fick komma, bra plock! När jag blir rik ses vi igen.

Jag vet att många av er undrar om Jeffrey Campbell skorna; storlekar, kvalité, order från USA, komfort etc.. Jag är ingen guru men jag har iaf tid att svara på era frågor – om ni har några, hit me!

/K

Minna took some pictures of me + and my shoes when we visited 118 second läder. I love them (the shoes), even if they are not the real leather – a bummer. Speaking of leather, you should go visit 118 second läder if you’re in town – I will surely return, when I’m not a student anymore.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s