Morgontipset: #Adidas the face of the marathon #acneproductions/

Igår fick jag mail från min ena mentor Elin aka min handledare under praktiken på Acne production  i Berlin. De  (och Heimat) har jobbat med Adidas och Berlin Marathon och nu går det att se resultatet – så sjukt häftigt. Jag är så glad att jag skall få göra min praktik hos dem. Morgontipset blir en order att ta er en titt, dels för att det är en så oerhört ball grej och dels som motivation för löpningen.

På engelska här.

På tal om praktik, skall jag till Stockholmskontoret och käka lunch med min andra handledare på torsdag – Mr Mike Ali. Jag har valt att ha två handledare, en Interactive producer och en Art director, för att få en så bred vidd som möjligt. Få svaren på mina frågor från både en projektledare och en kreatör. Mitt mentorsteam levererar redan och jag vill mest göra praktik NU – men det är tur att det är ett tag kvar – jag har massor att lära mig innan.

Just nu är mitt största magont affärsekonomin och min fobi för siffror. Däremot upptäckte vi igår att om W läser upp talen för mig så att jag inte ser siffrorna, går det bra. Än så länge i alla fall!

/K

This project is for Adidas and by Acne productions (and Heimat) in Berlin – where I’ll do my intership this spring. I’m so happy for that oppertunity and I’m almost starstruck by my team of mentors; one interactive producer from the Berlin office – Elin and one art director from the Stockholm office – Mike Ali. I wanted to make sure I got both perspectives of the working process and I couldn’t asked for better people to give me the answers I need to become great.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s