T minus 22 #oddlovinvintage/

I tisdags hade jag som bekant en av min berghskarriärs längsta dagar. När jag gled hem strax efter midnatt och inte ens orkade sminka av mig eller borsta tänderna skulle jag bara pussa W godnatt och gå direkt till sängen. En puss till ville han minsann ha men när jag böjde mig fram bad han mig istället kolla på datorns skärm. Det jag möttes av gav honom betydligt fler pussar än en trött. På skärmen såg jag nämligen en orderbekräftelse från Oddlovin’ innehållande den där mintgröna vintage Levis skjortan i mint condition som jag ringt upp honom om – smått förtvivlad över min egen pankhet – några timmar innan. Han hade ju beskådat mitt trauma över förlusten mot klockan när det gällde den här blusen, och ville inte uppleva det igen kanske – fast han valde nu att kalla det en “pre-birthday gift”.

Fantastiska fina karljävel vad jag älskar dig! Tack som fan.

/K

My man suprised me with this mint condition awesome Levis vintage shirt from Oddlovin’ – and it’s just perfect. He is just perfect. It’s a pre-birthday gift, only 22 days left until the big 2-5!

2 thoughts on “T minus 22 #oddlovinvintage/

  1. Pingback: Giftomania/ | You can't start a fire without a spark

  2. Pingback: Moments in time/ | You can't start a fire without a spark

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s