Önskelistan: Voluspa/

Jag kan tycka att det här är en hemskt konstig sak att skapa habegär över, men jag kan helt enkelt inte rå för det. Lyxljus a’ 400 kronor i keramikförpackning men en doft som osar vardagslyx. Min kära vän och sedermera klasskamrat Nasim har ett hemma i sin hall och det skapar en sådan sjuk sinnesstämning. Plus att det är så himla, himla fint. Snälla födelsedagsfen – ett sådant här önskar jag mig till den heliga 25 års dagen, finns på NK.

I really, really want one of those Voluspa candles for my birthday – fell in love with the “Crisp Champange” scent today.

One thought on “Önskelistan: Voluspa/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s