Post 25/

Idag har jag fått både blomstercheckar (tack fastrar!) och tips på anti ageing krämer, jag är alltså officiellt post 25. Det firade jag med att ta-mig-tid att leta upp något som inte intresserat mig på många år, men som blir lite som en post 25 utmaning – läppsmink. Efter mycket kläm och känn fan jag det perfekta läppgrojset för en naturligare (läs inte idomin) ljusbeige nyans. Kladdar gör det inte heller. från MAC, “Fashion whim” – grattis mig själv!

Lovar att visa både galna paket och min andra present till mig själv inom kort + plus rapport på Story såklart! Godnatt lovers.

/K

Bought a lipgloss from MAC, I’m so not “a lip makeup kinnda gal” but well, crazy things happens post 25. Birthday gift to myself.

3 thoughts on “Post 25/

  1. Pingback: Giftomania/ | You can't start a fire without a spark

  2. Pingback: Vuxenpoäng i kolör 36/ | You can't start a fire without a spark

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s