Morgon etc/

Eftersom jag låg i sängen med semi-migrän till klockan 15 igår var det inte helt lätt att gå och lägga sig vid 22, även om jag försökte. Natten till söndag knockade jag och Tommy in i varann vilket inte var så farligt då – även om jag fick en bula som kändes som ett extra huvud. Men när jag vaknade på söndag eftermiddag strålade det från vänster sida och känslan gick endast att likna med hjärnskakning, med lite “dagen efter” på det fick jag snällt ligga kvar i sängen halva dagen. Lyckades till sist somna innan midnatt men flög upp ur sängen redan vid sex i morse. Tänkte att jag skulle ta igen lite plugg av det jag missat som ett resultat av en riktigt bra fest. En fest jag som håller kvar i med hjälp av  nya dun-tofflor (Tack Miriam, Elin och Filip) och Kosta Boda ljusstakar (Tack klassen!) Bra morgon. 501:orna får sitta på idag med. Bra måndag.

/K

It’s monday, I’m up early – it’s all good.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s