Natt etc/

Hej mitt i natten.

Bloggar från tuben, min mobil är död och jag vet ej om jag hittar nycklarna W gömt utanför hemmet. Worst case får jag sova på bänken utanför ytterdörren. Idag skulle hyres-killarna kolla varför elementen i vår lägenhet inte samarbetar. Detta innebär att jag inte har några nycklar hem, vilket såklart både jag och W glömt. Så sådär 23:30 på väg hem från preject middag med ny skolgrupp inser vi detta, läs jag på gärdet och W på väg mot djup sömn. Inte så poppis. Spänningen äro olidlig. Evinnerligt bra middag hur som, jag styrde köttbullar och Manny gräddsås och muskot-potatis-mos. Rödtjut och….

… CAVA!

FÖR VET NI VAD? JAG KLARADE AFFÄRSEKONOMI TENTAMEN! INGET OMPROV! Inte riktigt förstått det än, så jävla sjukt. Väntade på att de skulle skicka rättelse i någon timme innan jag insåg det. Har nog fortfarande inte insett – var så himla inställd.

Min största vinst i min Berghs-historia. Så-himla-sjukt!

Godnatt från Brommaplan!

/K

I FUCKING PASSED MY BUISNESS FINANCE EXAM! I’M STOKED, and kinnda in chock. Bubbels for all!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s