#maktlösheten/

I morse var jag tvungen att fråga  W om jag var vid liv. Kunde knappt andas, halsen värkte och febern var ett faktum. Så jag somnade om, sov över 13 timmar och har inte rört mig längre än badkar och soffa. Hur man kan frysa i ett så pass varmt bad att hela lägenheten immar igen – det är dagens stora fråga. Dagen stora bedrift är nyponsoppan, försökt plugga utan framgång. Mitt huvud klarar inte ens av film just nu. Jag är däremot inte så ynklig utan mer förbannad över min egen rastlöshet. W kom hem, lade huvudet på sned och skrockade “Det här är du inte van vid va? Att ligga hemma en hel dag.” och sen fick jag glass och nässpray. Kärleken.

Nu ska jag ignorera min maktlöshet och krypa tillbaka till min fosterställning. Imorgon kan jag inte vara sjuk även om jag misstänker att jag tyvärr kommer bli hemma vare sig jag vill eller ej. Skit också.

/K

I’m-so-bloody-sick.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s