And so the story goes/

Sitter och filar på en text om ensamhet, tankar ner “Il portiere di notte”, spånar koncept till slutpresentation och njuter av att skolan är tyst. Ska hem till Martin och baka lite med majoriteten av 20xsomething. Får fina sms från fina människor och tänker att det faktiskt bara är två skoldagar kvar tills jag gått HALVA min utbildning. I januari skall jag tillbaka till statens nöjespalats (under två dagar) för lite Berlin-kapital. Jag hade min fem års dag som statligt anställd för åtta dagar sen, oerhört konstigt att det inte skapat ett större tomrum. Säkerligen beror detta på att tomrummet fyllts av studier. Fast å andra sidan är jag inte så säker på att Berghs kommer lämna ett så stort tomrum heller, de tankarna kan ju i sin tur bero på att jag är så uppe i allt att jag inte ens kan reflektera över det rättvist. Jag får höra att jag fäster mig så mycket vid grupperingar, fast jag själv ser det som att jag distanserar mig. Lite sådana tankar handlar en annan text om – en text ni skall få ta del av inom sinom tid.

Hepp!

/K

School mode. Life mode. Write mode. Me mode.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s