#Jullov/

Idag hade jag min final presentation i Idé och koncept. Då vi körde i bokstavsordning (efternamn) kände jag väl att jag inte var helt på tå  när min tur kom 24 presentationer senare. Alla har vi våra dagar. Däremot fick jag “Jä-ä-vligt bra!” av min lärare och klassen uppmanades åter igen att ta en heads up mot Copy/AD klassen. Nu ses vi inte på 20 dagar och det skall bli skönt att få sakna, både lokalerna och skolan som sig. Känns däremot fett att jag klarat halva min utbildning nu, helt sjukt hur snabbt det gått. Höll jag inte på att somna skulle jag nog dra till med lite bubbel. Får bli med mutti på fredag.

JULLOV!

/K

PS. Stolt kompis till Minna som lämnade in sin C-uppsats idag, woop! DS

I have officially finished half my education (the  diploma program) and is oh-so on a chrismas break for the next 20 days. Champange anyone?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s