Berlin T minus 51/

Jag går under just nu – biljetten till Berlin är bokad!

08:05 lördagen den elfte februari ses vi igen, den här gången stannar jag i 15 dagar.Jag är så lycklig att jag inte vet vad jag skall ta vägen, dels att få jobba lite “på riktigt” + att W kommer ner en helg i halvtid också. Så himla bra. Jag jagar boende och vill verkligen ha en helt egen lägenhet under de veckorna, så jag kan prova på att faktiskt leva där. Blir inte samma sak på något hostel med backpackers. Svårt att inte glida in på vanliga bostadssidorna, de jag sparat för framtiden. En sak i taget. En dröm i taget.

Jag vill åka NU!

/K

Berlin internship T minus 51 days.

4 thoughts on “Berlin T minus 51/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s