Dagen före den där dagen jag inte minns så mycket av/

Tog äntligen bort mina stygn i morse! Här trodde jag att friheten var i min hand, icke! Här skall tejpas och grejas “helst så länge som möjligt, men minst ett halvår.” ETT HALVÅR av tejp för två födelsemärken. OMB. I övrigt har jag mest glidit runt med mutti på stan, köpt en del sådana där julklappar – en oerhört konstig grej som jag knappt mindes hur man gjorde (har ju förövrigt gjort de flesta av mina själv, sen det bestämdes att julen skulle provas på i min familj = pretto och fattig.) Tur att jag klurat ut fett bra saker innan så jag slapp vara en del av “måste köpa för att köpa, bättre dyrt än bra” Just så luktar nämligen stan just nu. Fast när jag sprang runt vid tio i morse var massan lite för nyvaken för att hetsa, tips till er julfirare nästa år!

Sen mötte jag upp mutti för halvdag; indisk lunch, tankad bil och final på Lilla baren. W hade lyckats överleva Panduros kravall-kö och kom hem med sprillans Promarkers, mm mm mm! I övrigt har vi mest käkat ost-spiraler och matat Homeland i horisontalt läge. Imorgon fyller W 26,5 + två dagar, untz! Glöm inte gratta damnit!

Godnatt internet!

/K

My day: removed stitches, mutti, cava, wine, indian food, new pens, christmas mania, nightmare before christmas, cheesw twisters and Homeland. Sleep tight internet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s