Willy 26,5 år + 2 dagar/

Idag fyller ju min man 26,5 + 2 dagar – en påhitt som uppstod när jag fick höra att hans födelsedag inte firats ordentligt för fyra år sen. Jag som älskar födelsedagar kunde ju för mitt liv inte acceptera detta och passade på att dölja min ovana att fira jul med att istället ställa till med kalas. Denna tradition har sedemera hängt med alla år sedan dess och även jag har fått en extra födelsedag, min senaste finns dokumenterad här. I år firar vi ju dock jul på olika håll och fick fira i lite mindre skala i morse istället.

W saknar den där tyska genen som älskar socker på morgonen, det tog fyra år att inse detta. Så i år fick han en gigantisk Babybel istället! Har ni sett dem? Helt galna – tänk er alla de där små som finns i nät, fast i en enda bit! Jag hittade ingen fot till ljuset så jag fick improvisera lite…

Första året på studentbudget men jag tänker att jag lyckades fixa det rätt bra ändå: Låga Docs och Happy beads. Som vanligt låg båda dessa produkter i sparade kundkorgar på hans dator, utan min vetskap. Tjena synken! Av mutti och Björn fick han presentkort på Bengans. Vi hade specifikt frågat i butiken om det gick att använda på internet – “Visst, inga problem!” sa expediten. Så när W började gå lös på Bengans hemsida insåg vi att man är tvungen att först posta presentkortet till Bengans för att de sedan skall kunna dra av från en redan lagd order. Så himla knäppt!

Väl i köket väntade finfrukost. Då passade karlfan på att langa upp en ojulklapp, sicken stil! På sin egen dag! Mitt första par Happy socks  och RYGGAN! Den som jag förbannat att den blev såld men inner inne hoppats på att det var någon som tänkt på mig – och det var det ju såklart! Just nu är den påväg till Svedala, kom fooort!

Min bästa bästa man, ush vad du är bra!

GRATTIS PÅ DIN ANDRA FÖDELSEDAG! Ses ikväll!

/K

Today is my mans second bday – since we´re spending christmas apart this year we celebrated with a big breakfast this morning. He supprised me with two anti-christmas gifft, a pair of happy socks and THE BACKPACK! So stoked! Happy second birthday best boyfriend ever!

One thought on “Willy 26,5 år + 2 dagar/

  1. Pingback: Elvis, kosmos och våpet/ | You can't start a fire without a spark

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s