Raw(r) vintage #hyperisland #dds13/

Fick en förfrågan om att haka på någon form av maskerad ikväll, som det pretto jag är sa jag nej på rak arm. Här kläs ingen ut. I don’t do slutty nurse etc. “Fast Moa, du kan nog gå som dig själv.” Sen så fick jag denna video skickad till mig – som agerar inspiration till hela eventet –  och well det här blir ju inte så svårt lol.

Vill förövrigt äta upp Macklemore (trots blond!) De där kläderna på mitt golv, asap.

Med flamingokepan i väskan så tar jag med mig Evelina och hipstrar ut den, men först en sväng förbi good old Gröndal för inkvartering i min muttis lägenhet. Misstänker att det kan bli sent, har noll lust att tänka på evighetsfärden hem ikväll – så I simply won’t.  Fast först jobb, givetvis.

Puss!

/K

3 thoughts on “Raw(r) vintage #hyperisland #dds13/

  1. Pingback: En bättre helg/ | You can't start a fire without a spark

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s