En bättre helg/

I fredags var det som tidigare skrivet hipster-mayhem a’ Hyper island, och jag lyckades med konststycket att styra upp mig från hemlös till hipster på ny rekordtid. Lånade någon citron lotion av mutti också, vilket resulterade i att jag luktade som en Refresher på två ben lol. Skön balettskada på narcissist-festen-till-bild nedan också, helt normal positionering av fötterna – plié!

Tog mitt pick-och-pack och äntrade Evelinas nya lägga för cava och golvhäng all inclusive med rökmaskin. Hur fett är inte det att ha hemma egentligen? Briljant.

Väl på The Liffey mötte vi upp fler av mina fina gruppkumpaner från DDS13’s Data hack fest (skägget ovan är ett fynd från denna tillställning) som jag härjade loss på för några månader sen. Sen gick vid bananer bland ballongerna och mest gormde att livet är lite för bra just nu haha, för det är det ju faktiskt. Det är bara att gilla läget.

Spenderade hela söndagen i diverse horisontala positioner, i min muttis säng (som styrs av fjärrkontroll haha) jämte kaffe och kompis. Förstår fortfarande inte varför folk har TV, under tolv timmar var det bara Top Gear och tysk füss som var något att ha. Kände mig f ö som en klassisk Hollywood “dagen efter” som gled runt till kl 17 iförd en för stor skjorta (som f ö är min, eller i a f ärligt stulen.)

Idag sov jag igen hela helgens missade sömn och vaknade vid 15:45 lol – innan jag plockade ihop mig och gled över till the man formerly as Karlsson. Där åt jag omelett med exakt allt som är gott: kantareller, spenat, körbärstomater, bacon och rödlök i  gott sällskap av rödvin och portvin. Söndagsmiddagar alltså, ett sjukt bra påfund – numera har “man” ju en del att gå igenom varje jävla söndag haha. Livet, I fucking love you.

Vi avslutar med denna tycker jag

God natt!

/K

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s