That shit cray/

När Sanna fyllde år fick hon denna av mig, googlat sönder mig efter den efter att ha sett min tröj-guru Mimmi i en liknande. Vet att Sanna fått en del frågor om vart hon köpt den, och jag vill ju inte outa riktigt allt – men tips är att gå in på Etsy och skriva “That shit cray” i sökrutan ;)Jag köpte givetvis en till mig själv med lol, och såhär nördiga (bilderna är dock inte från samma dag) är vi – hej hej från två olika reklamkontor!

Bah älskar oss.

Idag är det fredag –  woop woop – och jag hoppas att Hanna vinner plåtar till Rihanna på Berns ikväll, håll tummarna! Annars åker jag hem och städar upp mitt hem (troligt lol) så jag vågar släppa in någon i helgen.

/K

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s