Ingen prosecco, lite betong/

Jag gör playlists till folk jag tycker om i tid och otid. Jag älskar tanken på att någon suttit och tänkt till i timmar för någon annans skull. Passionen i det. Smälter. Det här är en version av en playlist jag “gav bort” i veckan, haft den på repeat sen dess. Tänkte bjucka på den såhär på lördagsmorgonen. En bättre lördagsmorgon f ö – vaknade 8:30 av mig själv (obakis) och tvättar, städar, härjar innan jag skall iväg på pilates om någon timme. Ikväll skall jag på Timbuktu + Damns tio års jubileum, fett fett!

Kärlek/

K

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s