Sen sist #latergram/

Det händer ju massa saker i mitt liv hela tiden, och jag vet att jag säger att jag skall tagga ner. Fast det händer ju så sjukt mycket kul som jag faktiskt inte vill säga nej. Hej I-landsproblem. Blir alltså ännu en vecka där jag säger – nästa vecka, då skall jag ta det lugnt minsann! Vill ju inte gå in i någon form av social-vägg. Här följer hur som lite dagboksnoteringar i form av instagram.

Förra veckan fick jag post till jobbet, och bröt ihop av skratt när jag öppnade! Jävla Kalle, point per mail taken.

Min vän Andrea gav sig fan på att vinna en resa till NYC och terrade facebook med “rösta på mig” posts. Snäll som jag är röstade jag givetvis haha – det jag helt missat var att det parallellt pågick en tävling om en goodiebag  proppad med Carmex – som jag vann haha. Jag är ju värsta Carmex-torsken så jag klagar inte. Tack, tack!

Sen var jag ju på Graveyard förstås! Givetvis svinbra, även om jag hävdar att de gör sig absolut bäst på små smutsiga scener.

Min bästa Tommy har ju varit på semester i snart två veckor, helt galet hur tomt det blev när jag är van att träffa honom nästan varje dag. Oh well, såhär bra dealar jag med min abstinens.

Ni har ju redan sett en massa magiska moments in time från singelhippan, här kommer lite behind the scenes. Jag tömde hallen på jackor och skor för att få plats med 30 par som inte var mina. Fram tills jag gjorde detta tyckte jag inte att jag hade så mycket skor – sen ställde jag upp in alla de som stod i hallen i sovrummet. Jag har jättemycket skor. Jag tar tillbaka allt mutti.

Sen har jag myst en del med den här fina lampan jag fick av Disa och Emelie också, loves it.

På tal om skor åkte mina vinter-Martens på igår, bring it on slasket!

Det här skall inte morphas in till någon modeblogg, men såhär såg jag ut här om dagen – samma dag som jag insåg att jag inte äger ett enda tight plagg förutom mina svarta stuprör. No joke, inte ett enda. Som Minna sa, “jag har aldrig tänkt på det mer än att det är din stil” Jag som gärna överanalyserar saker som dessa har inte riktigt kunna släppa detta faktum. Skrev ett långt inlägg (som aldrig postades) om hurvuda tighta kläder används för att visa upp kroppen eller inte. Bla bla parningritualer och kvinnoideal. Fast å andra sidan tycker jag att min kropp är on fire – så mina slappa plagg är ju verkligen inte till för att dölja något? Dock är det ju så att jag kräks på alla idiotiska kommentarer om att jag är så smal att det kanske är en semi-omedveten underliggande anledning. Tänker att det får bli en personlig utmaning det här – to be continued…

Igår kände jag mig som superwoman som först jobbade (givetvis), överlevde spiralbyte (five more years utan kiddos, yey!), satte all salsa på dansen, handlade mat, dammsög hela lägenheten, lagade middag och matlådor för resten av veckan, diskade undan allt, duschade och somnade vid midnatt.

Sen lyckades jag med konststycket att gå upp ur sängen redan vid första alarmet idag. Det händer aldrig! Hade värsta mysmorgonen med kaffe och musik. Vilket givetvis resulterade i årets jävla livspepp.

Ikväll skall jag på konsert igen, denna gång med både mutti och vänner till tonerna av två galet begåvade män: Tingsek och Allen Stone. Igår insåg jag också att jag knappt kan läsa på svenska längre pga att jag uteslutande läst engelsk litteratur i flera år, så kan jag ju inte ha det! Skrivet och konstaterat läser jag nu “Torka aldrig tårar utan handskar” – på svenska. Så-jävla-kulturell.

Imorgon skall jag och Sanna på brakinvigning, men mer om det då – kan ju säga så mycket att denna tillställning kräver att vi har masker på oss (!) Sen på fredag skall jag bli bjuden på födelsedagsmiddag av Angelica post jobbet följt av It’s a Tensta thing‘s femårskalas tillsammans med bl a min hipster-fru Emilia. På lördag är det dags för ännu en försenad födelsedagsmiddag hos papporna och sen har jag en helt oplanerad söndag att se fram emot. Som Lars sa igår, “En skall inte klaga på att en har ett socialt liv.”

Kärlek

/K

3 thoughts on “Sen sist #latergram/

  1. Puh! jag blir helt trött bara av att läsa om hur mycket du skall göra. men är man ung som du är det säkert härligt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s