#singelhippa/

 

Igår var det äntligen dags att få besök av (nästan) alla mina bästa på hemmaplan. Dels för att fira min födelsedag, men kanske mest för att fira det faktum att jag är singel. Ja, du läste rätt – fira! Ibland kommer jag på mig själv med att förvånas över min egen styrka, förundras över hur fan jag tog mig igenom månader av bomber och granater utan att gå sönder helt. Utan att slå bakut och gå lös med en basebollträ typ haha. Hur som, tog jag mig igenom det – head high – och tänker att med tanke på hur livet ser ut idag, var det ett av mitt livs bästa beslut. Att bara vara jag. Det finns ingen depp kvar, bara en nästan löjlig high på livet och en galen stolthet – över mig själv. Aldrig någonsin har jag känt mig såhär stark, modig och snygg. I kontroll. Det måste ju firas om något!

OM vi firade, holy bananer! Från 19-05 var det fullt hus med kärlek. Jag säger det ofta men vilka jävla legender jag har i mitt liv – världens bästa människor. Så mycket kreativitet och mental stimulans under samma tak, jag är lyckligt lottad som får omge mig av dem. Det händer så himla bra saker när vi är tillsammans. Och så är det så himla fint att alla funkar så himla bra ihop – fast jag är den enda gemensamma nämnaren i många fall. Jag har ju aldrig haft ett gäng, a band of brothers så att säga, utan mina vänner är ett saligt ihop-plock från olika tider och platser som ses i samlad trupp en gång per år när jag hittar på något i stil med denna kväll. Likt förra årets kalas hade även denna fest en # på instagram (sjukt smart om ni vill samla alla bilder på ett ställe) – i år var den inte helt otippat #singelhippa

Jag fick så mycket sjuka presenter också haha – och jag kan inte sluta skratta åt att jag är så “enkel” haha – 9/10 presenter hade något med kokos eller leopard att göra. Loves it! Notera även den helt galet snygga skjortan jag fick av Tobias som åkte på direkt. Dör för den. Sannas present talar ju lite för sig själv lol ❤

Var lite orolig över det faktum att jag fortfarande inte engagerat mig i att köpa en ny soffa – men jag måste ändå skriva att det var ju kanske det bästa partytricket ever. Golvet fylldes på två röda och det är smått omöjligt att inte prata med alla när alla sitter tillsammans och får plats på samma ställe. Win!

TACK ALLA NI som kickade igång mitt 26:e och mesta singel-år på bästa möjliga sätt, så mycket kärlek!

Nu skall jag lägga mig i badet med ett glas finvin och kolla på Lawless.

Kärlek

/K

3 thoughts on “#singelhippa/

  1. Pingback: Sen sist #latergram/ | You can't start a fire without a spark

  2. Pingback: This place I now call home #latergram #whitagram/ | You can't start a fire without a spark

  3. Pingback: Sånger från första våningen/ | You can't start a fire without a spark

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s