Tisdag/

tumblr_megjwlycHa1qz4d4bo1_500c51fe1aa3c7d11e2954322000a9f134e_7

Det är tisdag och jag har varit igång sen sex i morse. Väcktes på bästa tänkbara sätt innan jag smög in i duschen med en kopp kaffe. Dock har jag drabbats av någon form av tunnelbanenarkolepsi som gör att jag somnar vid Ängbyplan per automatik. Helt sinnes, och just idag verkar inte sömnigheten vilja släppa heller. Trots att jag “redan” druckit tre koppar kaffe.

Så himla skönt att vara tillbaka på världens bästa arbetsplats hur som, dessa män alltså – kan inte sluta garva. En annan sak jag inte kan sluta garva åt är att jag vaknade av att jag pratade i sömnen i natt och min sängkumpan (nej nej – ingen ny man i mitt liv – lugna er nu) ligger och asgarvar. Tydligen sa jag något om att jag 1) måste klara den sista bossen och 2) att jag och en kompis har samma pappa och att det är så himla komplicerat. LOL! Har uppenbarligen kollat på tok för mycket på One Tree Hill under min sjukvecka.

I morgon flyttar TT aka Tuttis aka Tutt-Tilda in för två veckor av kreativt kaos. Vi ska sy och måla tavlor som om det inte finns någon morgondag. Kommer bli så bra! Tills dess lyssnar jag på Trey Songz på repeat och sittgrindar.

Kärlek

/K

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s