2 thoughts on “10 x Montag/

 1. Hej! Grym blogg! Asap såg jag på wow. Gjorde du!

  Måste fråga dig gällande skolan du gått på/ hej berghs! Är det så sjukt intensivt? Jag kan av olika anledningar inte vara på skolan mer än tio timmar/ dag? Kan man inte jobba hemifrån, alla samlas hemma? Jag har ju familj= äldre än medel. Detta låter säkert töntigt men är jag på samma plats så länge så dör min kreativitet och jag får panik.
  Jobbar man även på helgerna?

  Tacksam för svar!

  • Hej och tack snälla ❤

   Det ÄR sjukt intensivt ja, mest på grund av att det kräver att man måste pussla med elever från andra discipliner och att 80% av utbildningen ändå är utanför lektionstid och ofta även på helger. Med detta skrivet hade jag flera i min årskull som hade barn. Cornelia Röstlund (PL) och Madeleine Humble (MK) – googla på dem så kan de säkert ge dig svar ur rätt perspektiv. Men visst är det så att många relationer blir lidanden av att man flyttar in på skolan men å andra sidan är ju inget omöjligt 🙂 Vill man så kan man!

   Här kan du läsa mer om vad som kan behövas tänkas på: http://karmastalnacke.com/2012/01/13/till-dig-som-funderar-pa-att-soka-till-berghs-i-var/

   Allt gott,
   Karma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s