Charlotta Bortskämd/

Igår var en helt fantastisk dag, som förtjänar ett eget inlägg. Till att börja med sov jag åtta timmar, minns inte ens när det hände sist! När jag inte kunde sova längre frågade jag W om han skulle komma in och sjunga för mig eller om jag kunde gå upp. Han sa att han ville att jag skulle få sova ut men att jag absolut inte fick lämna sängen om jag nu ändå var vaken. Så där låg jag, helt oberedd på vad som skulle komma…

… För när min världsbästa man kom in och sjöng “Ja må hon (halvårs)leva” för fulla muggar gjorde han det inte ensam. Tillsammans med honom kom ett e-n-o-r-m-t gult paket med svarta sidenband. Tänker ni samma som jag? Nej! inte en chans – det är ju helt orimligt, tänkte hursomhelst jag medan jag skakig började öppna paketet. När jag såg logon trodde jag hjärtat skulle stanna en skvätt. Det är nog inte förens idag, just i skrivande stund jag greppar hur sjukt innehållet i paketet var/är. Vågar ni se?

I det där stora gul-svarta paketet låg dem, drömmen i fjärran även kända som “Cypress”. Perfektion a’ Jodphur med träklack samt platå i skönaste modellen. För er som hängt med ett tag kanske minns det här inlägget? De är det finaste jag någonsin fått, och jag vet att jag säger det varje gång W ställer till med hyss – men jag kan inte rå för att han tenderar att överträffa sig själv varje gång! Wow, min man alltså. Sjuka jävel, jag älskar dig!

Som om morgonpärsen inte varit nog har jag faktiskt namnsdag idag (läs torsdag, läs Charlotta) och det firade min mutti med att ge mig den finaste kjolen i världen. Sådär perfekt hög i midjan och vippig som bara den.

Jag är fortfarande helt mållös. Ni är bäst!

/K

Yesterday morning my man gave me my dreamshoes, insane! We celebrated my second bday. Todays it’s my nameday and my mum gave me this beautiful skirt. I’m so spoiled, it’s crazy! I’m so SO thankful tho’!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s