Griffins Steakhouse Extraordinaire/

This slideshow requires JavaScript.

När det här inlägget kommer upp sitter jag och W på restaurangen ovan och dejtar gärnet – med varann såklart. Dagen till ära för-firar vi min andra födelsedag (24,5 + två dagar) som egentligen infaller på söndag. Då är W dock bortrest och jag i full färd att anamma “verkligheten” så vi firar idag istället (24,5 – två dagar) Jag bokade bord enbart baserat på inredningen och att man kan beställa lösviktsgodis – jag lovar att avlägga rapport imorgon. Nu ska jag hångla!

GRATTIS TILL MIG!

/K

4 thoughts on “Griffins Steakhouse Extraordinaire/

  1. Amazing! Kanske får bli på min och Mikes tredje date.
    Grattis btw. Jag kan aldrig hålla isär dina födelsedagar riktigt. Men jag älskar dig ändå.
    Puss

  2. Det tycker jag!

    Igentligen fyller jag 24,5 + 2 dagar på söndag – men då är vi ju övergivna så vi förfirade helt enkelt. Men jag har namnsdag idag så du kan säga grattis ändå 🙂

    Älsk you två.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s