Never ever Norweigan/

Jag kommer aldrig att flyga med Norweigan igen. Mark my words.

Jag hade mottagit en schemaändring när jag vaknade på +/- sex timmar! Detta innebär att jag och mutti skulle förlora hela vår sista dag i Berlin och alla dess planer. Inte en chans. Ringer och skall ändra flyg och får tala med en norrman som blir arg för att jag inte förstår vad hon säger. Fine, vi börjar prata engelska. Men så fort jag säger något skriker hon “WHAT IS IT YOU DON’T UNDERSTAND ABOUT US NOT HAVING A FLIGHT AT THAT TIME?!” Hon förstår alltså inte vad jag säger varken på svenska eller engelska. Då det självfallet inte ens var det jag sa. Nevermind att jag försökte hitta lösningar.. Tills hon börjar komma med nedlåtande kommentarer. Notera att jag låter betydligt trevligare på engelska än på svenska så det var helt obefogat. Bara för att hon haft ett helt plan som ringt henne – klart som fan det är tröttsamt – men varför tror de att vi bokat ett flyg sent på kvällen? För att vi vill komma hem tidigt? Hur som helst skall jag fortfarande behandlas som om jag vore den första passageraren som ringt.

Det hela slutade med att jag deklarerade hennes beteende som oacceptabelt och att hon kan förklara att det är på grund av henne jag nu istället väljer att få tillbaka pengarna och betala mer för att flyga med airberlin. Hon skiter ju säkert i detta, men men.. Absolut det värsta bemötandet jag någonsin stött på. Tänk om jag i min yrkesroll skulle ta ut min ilska på mina gäster? Det sätter ju om inte annat saker i perspektiv.

Norweigan, it’s over bitch!

Juste min  sprillans macbook air hittar inget nätverk så nu väntar jag på en ny. Fail.

Norweigan airlines sucks. Got myself a full refund after freaking out on this complete bitch at their callcenter. Never ever will they have me as a costomer again. Mark my words.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s