577 Mimosa/

(Source)

I det här inlägget utlovade jag en två månader lång nagellacks detox. I made it! Jag har alltså inte inhandlat ett endaste nagellack sedan 6/4. Det firar jag med Chanel 577 Mimosa. För två år sen lovade jag mig själv att unna mig ett Chanel-lack per säsong och detta får bli våren/sommarens val.

Vad unnar ni er?

/K

Two months ago I swore not to buy a single nailpolish for two months – as a kind of detox for my compulsive behaviour prior.  I made it! Two years ago I promised myself to treat myself to one Chanel nailpolish per season, Chanel 577 Mimosa is my spring/summertreat – and reward. What’s your treat?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s