Vad gör man när man inte har något att göra?/

Nu har jag legat på gränsen till apatisk i vår hammock i över en timme. Hemtentamen äro färdigskriven och lämnad till mor och herr Karlsson för korrläsning. Jag känner mig helt tom, ett gammalt magsår spökar. Just nu känns det som om de senaste två dygnen är ett enda surr av tangentljud. Imorgon påbörjar jag nästa hemtentamen, sex sidor bildanalys. Dock tänker jag unna mig en kväll av inbillad fritid innan dess.

Något som slog mig när jag befann mig i utslaget tillstånd i hammocken var -att jag för mitt liv inte kunde komma på vad man gör när man inte har något att göra. How sad is that? Jag har inte ens firat att jag kommit in på Berghs (!) än, och jag fick antagningsbeskedet för snart en månad sen. För helvete, det är oacceptabelt. Post 14/6 måste detta styras upp. Passa på att dubbelfira att jag överlevt mina första tentor för den delen. Något måste jag hitta på, förslag?

Jag har inte-inte haft något att göra sedan i augusti 2010. Om jag räds för det nu, hur skall jag då hantera mitt “sommarlov” på hela två månader? Fast sen inser jag att jag minsann både skall lära mig köra bil och ro i hamn mitt drömprojekt på jobbet innan september – alles gut.

Juste, sen ska jag passa på att “live a little” (note to self) Nu skall jag försöka varva ner, det lutar åt pyttipanna och Oz.

/K

Considering the fact that my ulcer announced it’s return I kinnda realised that I really do need my two months off school. BUT essay one out of two is done, done and DONE. Damnit, I need to celebrate a whole bunch of stuff post 14/6. Any suggestions?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s