Berghs: en månad och tre dagar senare/

När jag var på min intervju på Berghs sa Charlotta Rydberg (som höll intervjun och nu även blir min ämnesansvarige lärare) att jag fick maila henne oavsett utgång – alltså om jag ville veta varför jag inte kom in eller varför jag kommit in.

Jag som älskar allt konkret kunde ju såklart inte motstå chansen att låta egot expandera, så jag drog iväg ett mail med frågan “why me?”

“Mina tankar kring din antagning är att jag tror att Berghs kan ge dig fler insikter och lärdomar men också att du med din erfarenhet och engagemang kan bidra till ett rikt klassrum.

Jag har inte kunnat sluta le sedan 22:53 när mailen pep till. Helt plötsligt blev det så jävla verkligt. Jag ska börja på Berghs! En månad och två (läs tre) dagar efter antagningsbesked kom det där leendet som kommer sitta i hela sommaren, jag har fjärilar i hela magen och helt plötsligt är två månader (på dagen, eller well klockan är efter midnatt) en evighet. Jag är sjukt nyfiken på min klass, men det är två veckor kvar tills de sista antagningsbeskeden skickas ut.


Alla ni som tittar in här som ett resultat av google sökning på all things Berghs, vad har ni sökt? Tell me!

/K

Last night I got an email from my to be head of class (who also held my interview) telling me why she chose me. Well yes, I asked her first lol! But still – it all got very real to me: I’ got accepted into the world best PR school over a month ago. It’s insane! Can’t wait to meet my 23 classmates – the final acceptance letters should be out in two weeks.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s