Berlin: 100% Feeling/

Hej världen!

Minns ni att jag bad er påminna mig om “Mr Feeling” – han från den där magiska motownkvällen? Mutti påminde mig genom att ge mig hennes bilder på CD-rom (retro) och här har ni de jag vågade visa. Herre min je vad jag skrattat mig igenom denna redigering. Enjoy! Om inte annat bör ni inspireras av hans feeling – tänk att leva så maxat. Wow.

(Psst! Vi fulkör en liten “Bought in Berlin” nu också, kjolen köpte jag på Kastanienalle för 15€ tidigare samma dag, brukar stå en ställning med ett oändligt antal sådana kjolar – ingen den andra lik!)

Säkerligen mycket roligare för mig och mutti men ändå…  Ta-mig-tillbaka.

/K

Just got my mums pics from our night out in Berlin. Oh the crazyness. Take-me-back.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s