Morgontipset: Limit-less/

Jag har upptäckt själv, men framför allt fått det påpekat att jag skulle göra mig bra som copywriter. Jag är bra på att skriva och  jag är bra på att komma på koncept. Jag tycker att det är hemskt roligt och det märks. Däremot förstår jag inte varför jag måste välja? Jag älskar produktionsledning och projektledning – desutom är jag bra på det. Jag får saker gjorda och processen mellan a – ö gör att det pirrar i magen. En dag kanske jag utbildar mig IGEN, eller så blir jag en projektledare som är jävligt bra på att skriva treatments – varför välja?

Fast ni, tack som fan för all uppmuntran. Ni får mig att våga drömma i drömmen. (Morgontipset) Våga vägra att begränsa drömmen.

/K

In ten years I’ll be doing some copywriter stuff too – just so you know – multitalent FTW.

2 thoughts on “Morgontipset: Limit-less/

  1. Det har du så rätt i varför måste man välja? Självklart kan du göra både och. När din arbetsgivare upptäcker dina kvaliteer kommer de låta dig göra både och. Puss mamma

  2. Pingback: Till dig som funderar på att söka till #Berghs i vår/ | You can't start a fire without a spark

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s