Två år och 364 dagar/

Imorgon har jag och W varit tillsammans i tre år och jag ville ge honom något lite annorlunda (vi brukar aldrig ge varann något på årsdagar men när jag fick den här idéen kunde jag inte hålla mig) Så jag kontaktade duktiga Anna Ileby och bombade henne med bilder redan i somras. Här hittar ni henne! Känns sjukt maxat att ha en egen seriefigur, en sjukt het sådan. Ännu ett alterego.

Eftersom jag är borta på projekt-kickoff i Värmland hela dagen imorgon fick han den redan idag. Great success. Vad tycker ni?

/K

I ordered this portrait of myself as a present (we’ve been together for three years tomorrow)  for W – great success! It’s made by Anna Ileby and you can find more of her work here.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s