Morgontipset: En sak du inte bör ta med dig ut på klubb/

I torsdags var jag (bl a) på tjejkväll på 118 Second läder med Minna och Janet. Där bestämde jag mig för att spenderaen av min studentsedlar på den finaste kakburk jag sett. 100 kronor kändes högst rimligt och trots att den första hundringen blev stulen från kassa-bänken (så jag blev tvungen att betala IGEN då detta inte var kvinnan som sålde burkens “problem”) – var jag nöjd. Även om noteras bör att denna kvinnas (som inte direkt har något med butiken att göra) katastrofala hantering av situationen och bristande serviceintresse fortfarande får mig att se svart. Mindre nöjd var jag när jag kom hem efter en natt på diverse klubbar och insåg att min fina kakburk inte var lika fin längre. Hur detta gick till är ännu oklart, misstänker att en viss garderobsförvaring gick snett.

/K

Don’t buy a cookiejar before heading out for the clubs.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s