Morgontipset: Marshall X Vice/

“The band makes it rock but the roadies makes it roll”

Vice levererar alltid. Dokumentär efter dokumentär sitter jag helt insnöad på något jag inte ens visste jag var intresserad av. Nu senast var det roadies. I sammarbete med Marshall får vi nörda runt i 12 avsnitt med tidernas bästa “shadow warriors” – världens kanske tacksammaste avbrott i affärsekonomihetsen also know as my vardag. Här sitter jag i Champion mjukisarna från tidigt tvåtusental och dricker mjölk. Busschaffören på  541 mot Vällingby är det närmaste roadies jag kommer, idag iaf.

När jag ändå skryter om min man kan jag ju flasha mina bästa lurar han väckte mig med på alla hjärtans dag i år (notera att han inte visste vilken dag det var haha) Nästa år är jag i Berlin på alla hjärtans (läs konsumenters) dag och gör min praktik, galet!

Godmorgon.

/K

I know you always wondered what life as i roadie would be like – here is your new bibel of dirt.

2 thoughts on “Morgontipset: Marshall X Vice/

  1. Pingback: #spice11 #fezt #marshall #vice / | You can't start a fire without a spark

  2. Pingback: VICE X MARSHALL X KÅKEN/ | You can't start a fire without a spark

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s