Everyday I’m hustlin’/

En gång läste jag en blogg som skrev att Berghs SoC borde ha “Where else?” som slogan. I’m starting to see why. I morse kom jag hit vid 07:45 och bor kvar till tidigast 20: frukost – lunch – middag. Just nu tar vi all chanser vi kan att byta arbetsmiljö. Idag får vi se om jag lärt mig något av allt nötande affärsekonomin, hoppas hoppas hoppas! Dugga ett T minus en vecka. Jag är rädd.

/K
I’m starting to see why someone once wrote “Berghs should have WHERE ELSE as a slogan.” Today I’m having breakfast, lunch and dinner here.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s