I just don’t get it/

I gryningen var det gyllene sätet ledigt från Hässelby Strand förbi Alvik! Hur är det ens möjligt? Framåt fönsterplats i mittenfyran (ni vet, med en fyra framför och en fyra bakom så man slipper frysa) Min axel är åt tjotahejti så jag måste sitta bakåt för att inte “dunka” framåt varje gång tuben stannar.

 

Om man ändå bara skall visa cirka tio centimeter ben kan man inte lika gärna klippa hål i ett par långbyxor? Eller vara helt crazy och rulla upp dem? Spets-cykelbyxorna är däremot nästa stora grej, igen, jag svär.

 

Topp fem på listan över saker som jag aldrig trodde skulle få mig att hoppa av glädje: en miniräknare a’ pretto. Så var det dock, tack snällaste mutti i världen.

 

Sist ut. Hur I HELVETE tänkte copywritern här? “Jag vet, han blir så brun av Hawaiian tropic sun oil att han…” Jag orkar inte. Från 2000, av Grey Argentina.

Godnatt

/K

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s