#Veckofail /

Jag hade storslagna planer på att försöka ta ett kort varje morgon hela denna veckan, men kom av mig redan efter två. Lite som en hyllning till mitt nya “morgonpigga” liv. Nytt försök denna vecka! Dagens ros går förövrigt till världens finaste Orre som ringde upp mig bara för att förklara momsräkning. 25% på < 20% av! Dugga på onsdag.Förövrigt är jag superstolt över mina klasskompisar den här helgen, de har styrt film tillsammans med Beckmans och NK. Jag hojtar när ni kan få se resultatet.

VET NI VAD? Imorgon bitti smäller det! Nio älskade ting söker passionen igen, hos er förhoppningsvis. BLOPPIS ALERT!

/K

I had a mission to take one photo every morning this week, but failed after only two. New try this week! Besides that I spent my complete day making flashcards with business-terms. Zzzz! Tomorrow you’ll be able to buy nine awesome things here, better be quick!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s