Morgontipset: Önskelistan, T minus en månad/

Om en månad fyller jag 25. Vilken grej! Inte nog med att jag ska få vakna på Story hotell och äta hotellfrukost – ni undrar vad jag önskar mig också. Jag älskar födelsedagar, så mycket så ni kanske uppfattat att vi har två i vår lilla “familj”? Det ligger såklart en lång historia bakom, men mest så är det min dag. Min dag som bara handlar om mig. Tjena ego, men så är det. Då är jag varken mamma, pappa, storasyster eller något annat – bara jag. Det är bara min dag.

När frågan började komma, gällande önskningar, insåg jag hur osexig jag blivit i mina önskningar. Träningkläder, naprapat tid och strumpor. Mina nära och kära skakade på huvudet. Jag anser ju själv att vid 25 skall man ge presenter som håller ända tills 50 (så jag har resonerat när jag köpt presenter under året) Så nu har jag fått tänka till, vi börjar med de obscena önskningarna – never say never som Justin Bieber skulle sagt:

Mulberry Agenda in Chocolate printed leather

SEIKO premier Kinetic Perpetual – SNP004P1

Flygbiljetter + fickpengar till praktiken i Berlin vecka 7-8 2012.

Få se Manchester United live (!!!)

Späckhuggarsafari!

Jeffrey Campell “Lita Spike”

Yoga-kort + träningskläder anpassade för yoga.

Knalligaste väskan från Cambridge Satchel Company (helst med ett “Blind” K på)

Nya Easytone

Plug in lurar från Jays.

Mulberry knitted check scarf

Den här urtjusiga toppen från Odd Lovin’ vintage (som är såld nu, blä)

Magisk kaftan från Freepeople. Wow.

Nail food från Scratch

Chanel nagellack, nuff said.

Plånbok a’ Acnes “Amber” i valfri färg.

Fler notebooks med blanka blad och skinnomslag + bra pennor att skissa med.

Tempurkudde.

Vattenflaska (rosa) från CamelBak


Fast mest av allt önskar jag mig att mitt kalas är så uppstyrt att jag kan ha slappna av och ha kul. Blir lätt så himla stressad när mycket folk skall tas omhand om. Typiskt dålig grej när man ska fira sig själv.

/K

My 25th  bday is coming up – only one month left. This is my wishlist.

One thought on “Morgontipset: Önskelistan, T minus en månad/

  1. Pingback: Moments in time/ | You can't start a fire without a spark

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s