Morgonfotot vecka 41/

Måndag: Veckan började med kreativt kaos. Vi skulle presentera designförslag i vårt förpackningsdesigns-projekt. Dock låg vår ena kreatör (som hade skisserna) och sov, men vi fick dock en ny chans och hann alltså bättra på vår presentation ytterligare lite. Win.

 

Tisdag: Sådär dagen innan duggan fick vi ett välbehövligt avbrott från lektioner till förmån för presentationer av alla andra program. Liten downer på att Copywriter utbildningen sålde in sig så bra. Fast som Björn sa “Du är ju redan bra på att skriva, så där har du väl inte så mycket att hämta egentligen?” Jag vet ju såklart att detta inte stämmer, men jag tänker intala mig det ändå. Hade behövt avsluta med mig egen linje så man kom ihåg att den är awesome (för det är den ju såklart!)

 

Onsdag: Morning of terror. Trodde jag skulle kräkas av dugga-psykbryt. Dödade dock alla känslor i magen med scones hos Nasim med Jenny och flashcards.

 

Torsdag: Då jag fortfarande inte har någon slags facebook vana inne (även om jag blitt tvingad att skaffa skiten sen jag började på Berghs – jag går under falskt namn, det är ingen idé att vi blir kompisar där – me and facebook won’t last) att kolla den. Så när jag satt på bussen påväg in på gruppmöte ser jag att det är inställt. Hoppade av och på vändande buss. Tänkte plugga, insåg att jag borde varit i skolan istället då jag missat massa mail om saker som behövs göras.

 

Fredag: Ännu en morgon av väntan på försövda gruppmedlemmar. Inser i min ensamhet vilka jävla flockdjur eleverna på min skola blir. No man is an island – workwise. Jag behöver varenda medlem av varenda gruppkonstellation för att make this boat float.

 

Lördag: Sov 12 timmar efter vin och middag med Hermelin på fredagen. Lyfte inte datorn fören sen kväll och gled runt i tee hela dagen. Ställde in alla planer för att läsa ut “Juridik för ekonomer”, äta äppelpaj till frukost och lunch och försöka börja skriva på allt annat.

 

Söndag: Börjar undra om det är jag som är för tidig jämt? I vanliga fall är det fett för jag får ro att styra upp sådant man behöver styra upp men idag var jag inte alls på humör att vara “on hold”. Resulterade mest i att min jävlar anamma förvandlades till Windows 95. Fast hur grinig kan man vara när Gisela kommer med både bullar och kaffe? Eller när Erik attack-klämmer lite medan Ramalamadingdong fuckar ur a’ Ricki Lake. Lite bukt på skiten fick vi tillslut (vi är ju ändå problemlösare) så det här kommer gå fin-e-mang.

/K

This is my morning x seven. A pic a day.

One thought on “Morgonfotot vecka 41/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s