#spice11 #fezt #marshall #vice /

Hej världen. Satt i skolan till fyra AM inatt och presenterade zombiestyle med bästa konceptet för få timmar senare. Nu är det över, sex veckor med min finaste grupp. Jag är så jävla stolt över vår grupp men också över att gå i den här fantastiska klassen som levererade tolv fantastiska lösningar.

Med mina tre timmar sömn i ryggen skall jag nu skrubba av mig de här sex veckorna och svida om från sargad produktionledare till happy hipster. Ikväll inviger jag mitt nya liv som del av Vice blog network på bästa sätt – genom förhandsvisning av säsong två av Marshall On the road + öl + korv + E-wifey. Sviker minnet kan ni läsa mitt morgontips om det här.

Missa för tusan inte sista avsnittet som släpptes idag, eller för den delen missa inte hela serien. Jag älskar den! Som framtida produktionsledare kan jag absolut relatera till roadies – de som vi får skiten att funka men kanske inte alltid får kredd som de kreatörer vi ändå är!

Njut av det så ska jag jobba på att inte låta tröttheten vinna.

/K

I’m so tired! Left school at four am this morning preparing for our project presentation. But now my main focus is not to let my sleepless night get the best of me and insted enjoy a screening of Marshall on the road season two. You really should watch season one here! Like NOW.

One thought on “#spice11 #fezt #marshall #vice /

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s