Back in ‘Naam/

Jag är en förstörd människa idag, minns inte när jag var så här trött sist. Nätverkandet dödar mig. Livet är härligt egentligen, hoppas jag minns det när jag vaknar imorgon. Att stressen blir till något konkret och produktivt. Bjuder på några bilder från när jag var obokad senast, läs december 2010.

/K

I’m so bloody tired – will this ever end? Will I drown in my own social skills – in my own networking? I guess life is awesome so I just hope my brain lets me remember that tomorrow when I wake up. I need to feel in charge of the situation called my life. Until then here you have some pics from the last time I had time off – for real – Vietnam, December 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s