It’s all about milk #brandX/

Igår fick vi briefen för Brand X – vi skall göra Arlas mjölk hippt bland 18-25 åringar. Jag har redan tusen idéer som jag frenetiskt skriver ner – det här med skolfri helg går sådär. Imorgon söndagsmyser jag med grupp 20, batik och pannkakor – men tills dess får NI gärna svara på:

 • Hur ofta dricker du mjölk?
 •  I vilket sammanhang?
 • Varför dricker du mjölk?
 • Mjök är godast i kombination med?
 • Läser du alltid baksidan?
 • Vad skulle du vilja se där?

Nu ska jag försöka ta tillbaka livet, läs bestiga Mount kläd-e-rest och allt annat som gör en lördag komplett.

Drick mjölk!

/K

So we’ve just gotten the brief four our next big project. In one week+ we’re supposed to have the solution that will make 18 – 25 year old Swedes consider milk hip again. Any suggestions?

3 thoughts on “It’s all about milk #brandX/

 1. – Nästan varje dag.

  – Till vilken måltid som helst alternativt sveper en liter direkt ur paketet bara för att jag är sugen.

  – Jag dricker mjölk för att jag älskar det. Allt lättare än grönt är EJ OK. Egentligen är det väl för att det är godare än vatten. (Vatten är ju typ världens tråkigaste dryck!?) Alla andra i min familj dricker vatten HELA TIDEN förrutom jag och Fredrik som har en hel hylla mjölk i kylen för oss själva(!!!).

  – Jag tycker att mjölk är godast direkt ur kartongen, direkt uttagen ur kylen så att den är sådär härligt kall. Annars är det världens bästa grej att dricka när man äter typ wok (tycker jag haha). Och när man äter något innehållande kakao. Helst ska man ha obegränsat med mjölk hemma så att man kan svepa i sig hur mycket som helst, till ja, vad som helst.

  – Jag läser alltid baksidan. Alltid flera gånger, eftersom att jag dricker mjölk så ofta hinner de inte byta texten tills jag sitter med ett nytt paket. Hehe.

  – Först och främst: INTRESSANTARE ILLUSTRATIONER. Något med lite mer tanke bakom. Sen tycker jag att texten ska vara lite lättsam för man pallar inte läsa värsta romanen vid typ middagsbordet. Humor. Det är också kul när det som står på paketet blir ett samtalsämne resten av middagen.

  Med vänliga hälsningar
  Mjölk-knarkarn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s