Billie X Serena/

Jag klickade hem båda dessa för hemma provning inatt. Typiskt dåligt för plånboken men ytters bra för mina fötter i vinter. Hittade en sida som sålde dem snäppet billigare, tips! Inbillat mig att jag inte kan ha Martens i vinter eftersom jag ändå har två par jeans (varav de ena väntar på lagning) som är lite för utsvängda för det. Fast let’s face it, det finns inga nätta jävla vinterskor. Precis som det inte finns snygga vinterjackor, utan bara mindre fula. Kommer ändå bara bo i lager av stickade strumpbyxor i vinter, vem försöker jag lura?

/K

So I finally bought wintershoes, ‘tho I can’t really decide witch model I like the best. Sent after both so I can decide IRL. What do you think – buckle or strap?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s