Preject #20something #BrandX/

I eftermiddags träffade jag upp min nya grupp – numera kända som 20something – hos Martin för Arla kick off med hjälp av mjölkens bästa vän – pannkakorna! Martin med roomie stekte upp en chipsskål (!) smet och förvandlade de till både svampstuvning- och köttfärscrepes + vanliga pannkakor såklart! Så himla fint.

Kom hem och skrev ner allt vi talat om, vilket försvåras hyffsat iom att min lilla air (med alla ordbehandlingsprogram och mallar) är på – wait for it – reparation igen! Hann ha den en dag innan problemet var tillbaka. Så nu väntar vi med spänning, igen. Har en liten grej kvar sen blir det nog sängen för mig. Nej fan, tvätten skall hängas – skit!

Den 12/11 skall min födelsedag firas lite i förskott, W vill få med mig på Euskefeurat. Detta är en falang av Ws musiksmak jag inte älskar (notera att vi i övrigt har rätt många gemensamma nämnare – minus svensk reagge och pretto-proggen) Just detta band känns lite väl “Här är ditt liv” ibland – anno 1977 – hade de hållt sig till skogsstigar och mygg fine, men kan vi prata om “Jag skiter i det sexuella”? Jag vill dra fram skämskudden. Dansband möter Ronny och Ragge för de som röstade rött? Jag förstår säkert inte, men det är det som kallas “olika musiksmak” kära ni. Missförstå mig rätt, jag vill verkligen vara lika peppad och vilja dela den här upplevelsen med honom – är dock rädd att min närvaro får motsatt effekt i det här fallet. Vi får väl se – the things we do for love. Dagens I-lands. Antingen går jag eller så får någon agera barnvakt åt mig medan han går och jag dricker cava och inväntar 2-5. Any takers?

/K

Spent my evening with my new group for the milk project, you can call us 20something. We had pancakes for grown ups – SO good! Thank you Martin! We started with some structure and things like that – that’s get me going but you’d fall asleep haha! My computer is back at rehab – so I’m stuck using Facebook DOCS for now lol. My beloved man is trying to get me to go to this concert the day before my bday, we will see – I’d do it just for the sake of love – but this band just gets under my skin. Don’t really know why… We will see – I might need a babysitter that drinks champange/cava with me while he is at it. Or I go. Now I just have one more thing to do before I’m off to bed. Yey!

4 thoughts on “Preject #20something #BrandX/

  1. Här går djungeltrumman fort. Messade Micke igår om Euskefeurat, han skrev tillbaka “vi blir nog inte ensamma”. Mamma Eva ska med också. Haka på vet ja…. Lite EU-politik iklädd folkmusik går ju inte av för hackor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s