T minus 41 dagar #thewishlist/

Om 41 dagar fyller jag 26, ni som känner mig vet hur helig min födelsedag är för mig. Skall bli oerhört skönt att lämna 25 bakom mig faktiskt, har high hopes för 26. Hur som behöver jag en ny plånbok – då min agenda inte är så kompatibel med lättare packning. Tänker att den här kombon är vinnande alla dagar i veckan, rysligt kär i färgen! Så take note, dessa ligger på önskelistan!

/K

I need a smaller wallet since my calendar / wallet is a bit too big for nights out. These two (I think of them as a set) are on top of my wishlist – 41 days to go to 26!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s