Såatte/

Någon gång i torsdags kväll la min kropp av. Helt. Vaknade på fredagen med en kropp som inte svarade på något. Låg i sängen och varvade sömn med serier tills klockan slog 19 då jag lyckades köpa mat innan jag somnade om vid 21. Sov i tolv timmar till innan jag började känna mig som en människa igen. Nu lyckats med konststycket att duscha och få i mig frukost.

Antar att min kropp helt enkelt sa ifrån. Antar att jag borde sett detta komma redan förra helgen. Oh well, kroppen vs jag 1-0.
Febern är hur som borta och matlusten tillbaka. Tänker mysa på det.

/K

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s