En post-it beroendes bekännelser/

Så löd rubriken på mitt personliga brev till Berghs. Så väl antagen kan ni som känner mig säkert först post-it hysterin som pågår i skrivande stund. Jag har lappar överallt. Fixa det, planera det där, köp det, spara så mycket etc etc. Än sålänge har följande (stora)saker styrts upp:

  • Tjänstledighet beviljad, check!
  • CSN formulär ifyllt och inskickat, check!
  • Banklån beviljat + räntan accepterad, check!
  • Förvarnat Berghs om frånvaro 25-26/8, check!

Nu kommer vi dock till den roliga delen, hands-on småplock!

Först ut är en elva tums macbook air och en wifi skrivare. För det är jag värd.

/K

I have (with alot of help from my mum) been able to get amost all the big things of my list: CSN, bankloans, got OK to take a studyleap from work etc. Now I have all the fun stuff left to do, like bying a new computer for school!

One thought on “En post-it beroendes bekännelser/

  1. Hej,

    Jag snubblade in på din blogg när jag sökte på Berghs. Funderar på att söka till våren, har du några tips? Läste att du gått utbildningen för flera år sedan. Har läst att personliga brevet väger tungt när man söker, några tips på hur man bör tänka? Har redan några idéer men skulle vara kul att få tips av en som redan gått där. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s